به گزارش خبرنگار مهر، سمیه قاسمی پیش ازظهر سه شنبه در جلسه کمیته کاری بانوان و خانواده در حوزه حقوق کودک اظهار داشت: باید پیگیریها و دستورالعملها در حوزه مربوط به کودک و خانواده اثرگذار و تصمیم ساز باشد و نباید در اولویتهای دست چندم و آخر قرار گیرد.
وی آموزش قضات کارآزموده را درباره حقوق و قوانین کودک و خانواده را مؤثر دانست و گفت: آموزش رمز موفقیت و ارتقای مهارت کودکان خواهد بود و لایههای سازمانی و اداری باید بحث آموزش را مدنظر قرار دهند زیرا پس از آموزش، نظارتها اثرگذار خواهند بود.
حجت الاسلام مرتضی موسوی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری مازندران با تاکید برتوجه به حقوق کودکان اظهار داشت: با بیان اینکه دین مبین اسلام بیشترین توجه را به حقوق کودکان دارد، افزود: در اسلام تضییع حقوق کودکان منع شده است و باید این موارد را به دستگاه قضائی گزارش داد.
وی با اظهار اینکه تضییع حقوق کودکان امری مذموم در دین به شمار میرود، تصریح کرد: توجه ویژه به کودکان باید در جامعه مورد توجه قرار گیرد.
وی عنوان کرد: بیشترین هجمه در جهان علیه کودکان بوده است و ورود فرهنگ بیگانه این قشر را بیشتر تهدید میکند و لازم است تا نهادهای مربوطه درباره احقاق حقوق کودکان تلاش بیشتری داشته باشد.
حجت الاسلام موسوی، بهره گیری از مجازات جایگزین حبس را درباره جرایم کودکان مهم برشمرد و گفت: آرای باید متناسب با وقوع جرم، شرایط و سن کودکان صادر شود.
معاون دادگستری مازندران با اشاره به کمبود کارشناس در دستگاه قضائی تصریح کرد: در بررسی پرونده اطفال باید جوانب متعددی از جمله نظرهای کارشناسان مورد بررسی قرار گیرد.
نظر شما